traditions

Idag är det ju valborg! Igår var jag på skiva, det var kul. Sen var jag på praktiken fram tills mösspåtagningen! Den höll inte på så länge så sedan åkte jag hem haha. Sov i någon timme och mötte upp olivia i vanlig ordning! Standard valborg att hänga med LC & Olivia, dock var vi bara 2/3 idag. Vi åt middag på fridays DET VAR SÅ GOTT. Väl behövligt! Vi pratade också om mycket intressanta saker som ideologier, feminism och även tidningar. Spännande spännande. Nu ska jag göra en till kopp te och kolla klart på brokeback mountain!

CALI OVER EVERYTHING #CCOKY #LBOD

 

Att man kan vara så obsessed fattar jag inte. Men ändå har jag suttit nu i flera timmar, väntat på uppdateringar från Cheerleading WORLDS. Fick lite tårar i ögonen när jag äntligen fick se video på Lady Bullets. Och Large Senior, hur spännande var inte det?? Måste tyvärr vänta tills imorgon för att veta Large Coed för de kör inatt och då ska jag sova haha. Juste USA är bokat också! 1 MÅNAD. Livet är härligt. xx cheerobsessed

Go Team Sweden!

Heeej! Den här veckan har gått väääldigt långsamt.. Aja, nu sitter jag och kollar live på VM! Hejar på Team Sweden såklart ska nog försöka sitta uppe och kolla på allt faktiskt :) Tidigare idag var det praktik och efterdet TBS.. Det blev bara en timme dock så jag hann hem till min tvätttid. 
 
 
Mitt nya favoritsnack! Äpple med hemmagjort hasselnötssmör ❤

today was a good day

Idag var jag på så bra humör att det nästan var läskigt. Handlade kläder på bikbok för 50% och sen fick jag mat för 50%. Igår köttade jag på gymmet och imorgon ska jag tjäna lite pengar efter praktiken. All good. 

lovely weather!

Hej!
 
Jag älskar att jag kan använda min skinnjacka nu. Det har varit så härligt väder! Solade i lördags en timme och låg ute även i söndags en timme med viktor och einar. Annars har jag varit på praktiken och ätit mycket gottgott!!
 
 

many new things

Hej! Gud jag är helt slut. Igår var det kundklubbsdagar och när jag kom hem till K var jag så trött. Vi åt pizza och sen var jag ensam där ett tag innan han kom hem igen och vi gick och la oss. Idag har varit en skön dag men är ändå seg.. Köpte ett par nya skålar som jag ska visa! Nu ska jag titta på serier och bara ta det lugnt. 
 
Sen skrev jag ett inlägg för några dagar sen som jag helt enkelt får skriva om!
I söndags sov jag hos K, vi såg Gangster Squad som var en riktigt bra film! Eller vi började och sen kollade jag klart på morgonen. Innan det köttade jag på gymmet, ska börja gå mer nu :). Sen har det vart vanlig praktikvecka med träningar med småbarnen. Jag har också fått sommarjobb! Det ska vara på TBS Hornstull. Jag ville vara lite ledig men det är halva juli så då får jag ändå lite ledighet. 

#prayforboston

Jag orkar inte med mänskligheten snart. Varför VARFÖR ska man bomba civilare? Varför ska man förstöra Boston Marathon? Varför? Jag brukar aldrig be men igår innan jag gick och la mig bad jag. Jag bad att alla ska må bra, familjerna ska hitta varandra och framför allt, bad att de hittar de som gjorde det här. Igen, varför?!


to try or not

 
 
?? Sååå fin på bilderna dock vet jag inte om 1. det är värt det(med tanke på 1 veckas sommar) 2. priset är liiite högt och snart försvinner alla bidrag? Hjeelp

suuuuunnndaaayyy

 
Började dagen med att ta en morgonpromenad (dock ofrivillig ahha) och sen hade jag träning med småtjejerna. Efter det åkte jag direkt till gymmet och körde armar.. Min intressanta söndag :] Senare ikväll ska jag åka till K! 

night owls

 
Hej! Igår var jag på praktiken, det var kul! Direkt efteråt köpte jag ett par shorts från bikbok och jag tänkte egentligen träna men skulle inte hunnit. Amelia kom över och vi fixade oss tillsammans och sen träffade vi Viktor! Vi var lite på en bar och så kom Alex och Ludde förbi. Sen efter det drog vi till Nype där LC joinade också! Det var en rolig kväll! Och trots att vi gick halv 3 kom jag inte hem förens typ halv 4 haha.. Nu ska jag ha en riktigt mysdag och sen ikväll kanske träna lite (jag känner nu att jag måste!!) 
 
Puuusss

thursday thursday

 
Hejjj! Idag var jag på praktiken (såklart), det var inte så mycket folk inne men det hände ändå ganska mycket roligt. Bl.a. trodde en dam jag var närmre 30 år.. Känns väl inte så bra hahah. Nu ska jag sätta på ett avsnitt av elementary! Tycker inte serien är jättebra men det finns inte så mycket annat att kolla på :] 

interior design

Kopp/Cervera Stol/Pottery Barn Kudde/Missoni Bild/ragnenewyork.com
 

Ännu en praktikdag slut! Vi håller på att flytta om i hela butiken så man är lite mör. Skippade gymmet idag men är tveksam på om jag kör hemma också - jag får verkligen tillräckligt med träning genom att bära porslin, sätta upp hyllor och dra vagnar. Så sjukt kul!! Nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av Hart of Dixie. xx

tuesday

Hej! Idag hade jag en kort dag på praktiken och sen arbetsintervjun. Vet inte riktigt vad som hände efteråt men jag mådde inte jättebra. Allt kändes konstigt typ.. Aja jag gick till gymmet där jag hade en ganska bra dag!! Yey nu är jag igång igen! Och har ännu inte vägt mig en enda gång i april! 
 
Försöker föra över bilder från iphonen till datorn nu och så tittar jag på elementary. inte världens bästa serie men alla har ju break så.. Kollar också på resor till New York! Vill så jäkla gärna springa (gå) the color run! Världens roligaste lopp. Den går av stapeln i September så ska försöka planera in det.. Hoppas hoppas hoppas :)
 
Inga bilder blir det nu iallafall för det fungerar inte än.  Provade ett par byxor på Åhléns, ville så gärna att de skulle vara fina :(
 
 

Today i'm funny!

Heeej! Igår åkte jag till K, vi kolla på partaj och Café Bärs (så kuuul!!). Idag var första dagen på praktiken! Ska vara där i 2 hela månader. Efter jobbet pkte jag till första träningen på hur länge som helst, så kul att träffa småtjejerna:)

Nu ska jag kolla klart på Hannibal, ttyl!


fleurish s/s 13

 
Nu kan jag även lägga till journalist på mitt cv! Igår släppes hälsotidningen jag har skrivit artiklar till. Mina två är "workout apps" och "workout playlists" (de två sista). Helt sjukt hur mycket Kels har gjort själv! Nästa issue kommer i höst, så förhoppningsvis kan jag hjälpa till lite mer då. 
 
Adressen är -> http://issuu.com/fleurish

lucky number

 
Sent igår åkte jag till K. Vi kollade lite på Lucky Number Slevin, fast såg inte klart den. Jag blev så trött precis när hela filmen förklarades haha.. På morgonen åt vi frukost och nu ligger jag här hemma. Hade planerat att åka till gymmet idag men vet inte om jag orkar. Antingen kanske jag kör lite hemma eller tar en vilodag :) Kanske kollar lite på serier och så!
 

aldrig vila

 
 
 



Så, idag var jag på gymmet och det gick för ovanlighetens skull bra! Den här veckan har varit så seg, så nu kanske det vänder. Har precis gjort middag också, det blev couscous med kyckling och sötsur sås *lever healthy life*. Ciiaaaao

Mr jay, Gatsby, Mr Gatsby, Jay Gatsby, The Great Gatsby

 
 
Jag har väntat. Och väntat. Och väntat. Läste boken 2012. Och nu är det äntligen bara en månad kvar tills den släpps! The Great Gatsby. Om jag ska vara ärlig vet jag inte vad jag är mest taggad på, filmen (med snygga Leonardo di Caprio och Baz Luhrmans underbara regi) eller det amazing soundtracket med Jay-Z, Beyoncé, Florence + The Machine, Lana Del Rey.. Finns bara ett ord och det är EPIC.

twotwotwotwotwotwotwo

 Två dagar kvar innan praktiken börjar! Sen tar jag studenten och sen blir det inga fler lov.. Helt sjukt.
 
Igår köpte jag ett nagellack, sen hemma körde jag en 15 min mag workout och kollade lite på film på kvällen. Idag är det träning som står på schemat! *Surprise* 
 
 

this feel weird, wrong, and awkward but i'm doing it anyway

 
Okej, så hejhej! Jag ska börja blogga igen för att faktiskt börja komma ihåg vad jag gör om dagarna (även fast det inte är så intressant). 
 
Måndags:Åkte till gymmet, körde ben. Det var TUFFT.. Träffade Viktor och Amelia och vi tog en cider. Känns så vuxet att träffas för att ta en cider (istället för att ha värsta partynatten). Efter det åkte jag till K. 
Tisdags: Jag vaknade och kollade klart på filmen Zero Dark Thirty. Åt lunch och fick en superbra present, VOGUE march! Jag har aldrig läst vogue för den är så dyr, så i was very exciteeed! Efter det träffade jag Olivia^. Vi gick runt på ikea, XXL och sen såg vi The Host på bio.
Onsdag: Vi vaknade och gjorde scones (mums) sen gick vi och letade efter en vattenflaska till mig. Hittade ingen, dock köpte hon är så sjukt fin tröja! På kvällen sen kollade jag på Looper, den var så förvirrande. 
Torsdag: Åkte och tränade och hade som vanligt en jättedålig dag på gymmet.. Provade mitt nya protein pulver som smakade helt okey. Fick ett samtal så ska på arbetsintervju på tisdag!!
Fredag: Ja idag är inte slut än, men hittills har jag tvättat och kollat på Grey's Anatomy & Elementary. Hade nu tänkt att gå ut i solen och ta en promenad!
 
Så förhoppningsvis får jag mer koll på mitt liv nu yeeey. xx

RSS 2.0