book wednesday

 
Har sagt åt mig själv att börja skriva ner vilka böcker jag har läst, så here it comes book wednesday. Förhoppningsvis ska jag recensera en bok varje onsdag (eller ja någon onsdag). 
 
Eat, pray, love by Elizabeth Gilbert
Boken handlar om en kvinna som får en medelålderskris, skiljer sig från sin man och åker ut på resa till tre olika länder; Italien, Indonesien och Indien. Man får följa hennes resa när hon försöker hitta sig själv genom mat och yoga. Så jäkla bra bok. Trodde verkligen inte det men den fastnar. Speciellt delen där en man frågar henne vilken stad som är "hennes". För varje stad har ett ord, och vad är då ditt ord? Är de inte samma så ja hör man inte hemma där. Precis så känner jag. För mitt ord är ambition kom jag på. Och New York's ord är också ambition. Soulmates! Anyway, ska verkligen se till att se filmen så fort jag kan. 

Betyg: LÄS DEN NUUUU! / Läs den någongång / Skippa 

Everyday by David Levithan 
Den här boken slängdes till mig av min kusin. "Läs den, den var jättebra". Challenge accepted. Boken är en sci-fi romantik roman vilket fungerar perfekt i det här sammanhanget. Det handlar om en person som varje dag vaknar upp i olika kroppar. Det är alltid någon inom en viss radie och alltid samma ålder. Detta har pågått sedan personen föddes. Alltså när personen var 2 så var hens även i en kropp som var 2 år. Hen har en egen personlighet och egna tankar. Och allt förändras när hen fastnar i Rhiannons pojkvän och blir förälskad i henne. (Varför jag säger hen är för att personen i fråga inte riktigt har ett kön. Eftersom hen inte har en kropp). Väldigt spännande bok som är värd att läsa. 
 
Betyg: LÄS DEN NUUUU! / Läs den någongång / Skippa 
 

RIHANNA

 
 
Rihanna. 22 Juli. Globen. PERFEKT. Ord går inte att beskriva hur jävla fin hon är! Hon kan sjunga som en gud, ser ut som en gud.. Jag var såå nära också! Jag var där med Olivia, Julia och Olivias kompis Adam. Vi hade ståplats och lyckades komma rätt långt fram. Sen är det en annan historia att publiken var helt galen och man knappt kunde andas men åh vad hon va fin. Minne för livet! 

home from the dream

Hej bloggen! Nu har jag varit hemma ungefär en vecka från NYC. Det började riktigt deppigt men jag antar att det har blivit lite bättre (bara lite). Hade en jättekul kväll igår med LC & Olivia, det hjälpte faktiskt jättemycket! Idag har jag bara slappat, passade också på att ta en 30 min powerwalk runt ön. Det kändes bra. Nu ska jag ta en dusch, läsa lite och sen sova. Imorgon är jag också ledig och på måndag är det Rihanna! Woaaaap.

 
 

RSS 2.0