central park

Tänkte bara säga hej. 
 
 

Featured in..

 
Första gången jag är med i en tidning! Det blev webbtidningen Divine Magazine som ni hittar på Divinemagazine.se. Åh vad kul! :]

Fin inredningsinspiration

 
 
 
 
 
 
Lite fin inredning på en sån här tråkig måndag från min favorit tumblr - Purevanilia. Annars så känner jag att nutella är det jag behöver just nu.

Önskelista/köplista

Sources: Victoriassecret.com
 
Att gå in på Victoria's Secret hemsida är så farligt. Vet inte hur mycket jag hittar som jag känner att jag bara måste ha! Senaste begären är ett par yoga leggings, doftljus, iphone skal och pyjamas kit. Perfekta presenter att ge bort (eller få) i jul men får nog köpa det själv. 

Styleby

 
Styleby är min favorittidning! Jag köpte första numret bara för att, ja det var första numret och blev så fast. Nu sträckläser jag varenda nummer från omslag till slut och tidningen blir bara bättre och bättre. Har ni inte kollat in den tycker jag ni borde köpa ett nummer och prova läsa den. Några favoriter är "Kvinnan att googla", "Modemoment" eller "STYLEBY..(Nytt namn varje nummer)". Vad tycker ni som läst den?

träna är kul!

Har varit sjuk den senaste veckan (förskyld) så har inte tagit mig till gymmet.. Något jag tycker är riktigt kul nuförtiden är inte maskiner utan att använda medicinbollen eller fria vikter! Har hittat några träningsvideos som verkar riktigt roliga att prova på! Orkar snart inte vänta ut förskylningen.. :] Ni kan även hitta fler videos från alla tre!
 
 

Humlegården 6.30 PM

Fotograf: olivia (moodyteen.blogg.se)
 
Skinnjacka och skor, topshop / Byxor, bikbok / Polo, ONLY 

Bad habit

Jag har en dålig vana av att spara fina inredningsbilder på datorn - utan att komma ihåg källan! De här två bilderna hittade jag idag, från whatdecoratesmyday (blogg&pinterest). Bara för det hade jag källan :] 
 
 
Sjukt mysigt vardagsrum och hallen med juldekoration.

Weekly photos - första delen av höstlovet

Instagram bilder
 
Det här höstlovet har bara flygit iväg och nu börjar sista helgen på lovet. Under veckan har jag gått på spinning, varit på vernissage, druckigt flera koppar té, kollat på film och köpt en ny vinterjacka. Och så har jag dragit på mig en förskylning. 

RSS 2.0