sommarfirande

Igår firade vi olivia för hon fyller 18 idag!! Så vi började med en supergod middag på fridays. Efter det stannade vi kvar där tills vi gick till Sommar. Jag tänkte egentligen inte följa med, men hur bra kompis är man egentligen?! 150 kr är inte så mycket föra att fira sin bästis. Vi hade iallafall skitkuuul dansade galet på hiphop & rnb golvet och träffade massa konstiga människor :) Jag är väldigt glad att jag inte åkte hem! Nu måste jag börja packa ihop det sista inför NY!!!

för jag har tagit studenten.

 
För två dagar sen tog jag studenten. Dagen började med ett nervsammanbrott med allt gick till slut bra. Kom fram till hagaparken där jag träffade klassen, vi tog bilder och sen hade vi frukost.. Allting gick så himla snabbt och helt plötsligt satt jag och grät på lunchen till roliga videos och fina tal. Grät också vid utspringet såklart :) Flaket var superkuuuul och jätteblöttt och varmt!! Åh asså fattar inte att allt är över. Har väntat i ungefär 12 år på dagen och nu är det SLUT. Jag är iallafall jättenöjd och hade så kul. Fina olivia tog också så fina bilder. Var ute på kvällen också men det var så himla dålig musik så det drog ner stämningen.. 
 
Aja jag är superlycklig och kan verkligen inte fatta att det är över. PoK!

my body hurts

Hej!
 
I helgen var det tryouts på schemat. På lördagen 3 timmar och söndagen 2 timmar. Efter dag ett hade jag så himla ont och kunde knappt gå dag 2. Märks att man har varit borta ett tag.. Haha det var så skrattretande jobbigt. Har fortfarande ont men lite har gått över. Annars fixade jag flaklakanet idag med klassen. Det är så otroligt nära att jag knappt kan fatta det. Imorgon ska jag irra lite på stan med Olivia och vipps så är det onsdag och studenten. WTF. 

RSS 2.0